DEKREUEN

  Rocky  brn 1676

  Dekreuen

Wibo  brn 10713

 Wibo (brn 10713)  is een krachtige atletische Rocky kleinzoon van met een schofthoogte van 67 cm. Hij is een zeer dominante reu, met een licht ontvlambaar karakter met veel “fight” en uitstraling. Wibo is een harde, extreem belastbare reu, met enorme bewakingsdrift en een volle, natuurlijke , zeer krachtige, volle beet. Wibo is een uitgesproken diensthond, die deze eigenschappen bewezen vererft over diverse teven. Er lopen inmiddels vele nakomelingen van hem bij diverse politiekorpsen wereldwijd als politiediensthond. Wibo is medisch 100% ( heupen, rug, ellebogen en gebit) en vererft dat ook. De meeste jonge Wibo’s zijn geröntgend ( ivm aankoopkeuringen) en zonder afwijkingen. Wibo is beschikbaar voor passende teven die ook medisch 100% zijn.

Bassie  brn 13792

Bassie is een atletische reu met een schofthoogte van 67 cm. Bassie is, net als zijn vader Wibo en de nestbroer van zijn moeder Benta ( Van Leeuwens Spike), een zeer dominante reu met een “kort lontje”.
Bas is een harde reu met een krachtige volle beet en extreme bewakingsdrift. Een uitgesproken diensthond in zijn karakter, onverschrokken en onverstoorbaar stabiel. Bas heeft inmiddels aangetoond dat hij deze eigenschappen op diverse teven vererft.
Bassie is kort op lijn teruggefokt op Van Leeuwens Rocky, mijn oude diensthond, die in veel bloedlijnen van werkende Hollanders terug komt en de basis vormt van onze bloedlijn.
Bassie is 100% medisch OK ( heupen, rug, ellebogen en gebit) en beschikbaar voor passende teven die medisch eveneens 100% zijn.

Thimo  brn 21251

Thimo is een Rocky-kleinzoon die uit een bewezen combinatie komt. Uit dezelfde combi komen honden zoals bv Mido (Dhr. A. Luijken), Bokito (Dhr. Ogink), Rabbit (Dhr. Pijpers), Binky (Dhr. Duiveman), Herman (Dhr. Donker) en Laika (Dhr. Wijma). Uit deze combinatie zijn, zover bekend, 9 knpv gecertificeerde honden gekomen. Allen met veruit bovengemiddeld werk, eigenschappen en aanleg. Ook Thimo is hier een exponent van. Thimo is een indrukwekkende forse, zwaar gebouwde reu van 45+ kg. Thimo is door zijn gedrevenheid en belastbaarheid geen gemakkelijke hond in de dressuur, iets wat geen onbekend gegeven is bij honden uit deze combi en de bloedlijnen aan beide  zijden.
Thimo is 100% medisch in orde en daartoe als jonge hond rondom op gekeurd en daarna bij een aankoopkeuring nogmaals uitgebreid medisch gekeurd. Kortom een reu van het oude type politiehond en beschikbaar op passende en medisch gezonde teven.
Gappie, brn 30910
Gappie is onze nieuwe aanwinst. Hij is een Wibo-zoon en gefokt door de hr. Leegstra. Hij komt over moederskant uit diverse bewezen lijnen en ook Tommy Luijken, dus Rocky-bloed. 
Wij hopen dat hij zich zal ontwikkelen tot een waardevolle aanwinst binnen ons fokprogramma bij bewezen geschiktheid en mits volledig gezond.
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Schrijf uw onderschrift hier
 • Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Titel dia

  Schrijf uw onderschrift hier
 • Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
 • Schrijf uw onderschrift hier
  Knop
Share by: