NESTEN

                                             Bassie als pup

Wat  voor u als geïnteresseerde of pupkoper belangrijk is om te weten;
Wij proberen zo tijdig mogelijk de te verwachten combinaties op de site te vermelden. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde combi, of sowieso in een door ons gefokte pup, reserveer dan tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Dat kunt u telefonisch of persoonlijk doen en bevestigen via de mail.
Wij hanteren een reserveringslijst waarbij we met u afspreken op welke plek u bij een bepaalde combinatie staat. Die plaats is overigens pas definitief als we een aanbetaling van €100 op de pup hebben ontvangen. Helaas hebben we dit door herhaalde teleurstelling mbt het niet nakomen van afspraken moeten invoeren.
De aanbetaling wordt uiteraard geretourneerd als de teef leeg blijft of als er niet voldoende pups geboren worden.
Rekeningnummer is NL18RABO 0143970720 tnv D&S werkhondenkennel.
Prijs; De prijs voor een pup voor Nederlandse pupkopers is €450 wanneer deze met 7 weken wordt opgehaald. De pup is dan geënt, gechipt en meerdere keren ontwormd.
Van dit aankoopbedrag wordt €50 terugbetaald aan de koper als de hond voordat hij 18 maanden oud is, wordt geröntgend op heupen, rug en ellebogen.
Dit, zodat we de kwaliteit van onze fokproducten ook in de toekomst kunnen  waarborgen op gebied van gezondheid.
Tevens willen we op deze wijze het röntgenen stimuleren, zodat we ook de keuze van de door ons gebruikte combinaties kunnen toetsen en we, in het belang van de honden, pupkopers en onszelf, de juiste keuzes kunnen ( blijven) maken.
Voor buitenlandse pupkopers geldt dat de prijs op aanvraag is, gelet op de verschillende importvoorwaarden van de diverse landen en de kosten die hieruit voortvloeien.
 Foto's van vorige combinatie en pups kunt u terugvinden op onze facebook-pagina Van Leeuwen Dutch Shepherds.
https://www.facebook.com/vanleeuwendutchshepherds/ 
  Nestverwachtingen
Uiteraard onder voorbehoud door invloeden van vruchbaarheidsperioden e.d.
 Bassie X Lola
 ??? x Nix
Bassie x Wiesje
??? x Rosa
 
Share by: